Over Ons

Spoedgeval?

Loodgieter-randstad staat dag en nacht klaar voor u

Loodgieter-Randstad hanteert een 24 uur service en is dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Lekkage, verstopping of problemen met uw centrale verwarming? Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen.
Direct contact met onze spoed service? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereiken voor alle denkbare problemen. U kunt ons bereiken via ons servicenummer 085-06 07 170. Bel ons servicenummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters en wij komen direct naar u toe.
Onze loodgieter-service is bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • CV problemen
  • Ketel storingen

Onze service

Onze Loodgieters staan dus 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij werken alleen met goed opgeleide, professionele vakmensen. Hierdoor kunnen wij altijd een 100% garantie geven op het werk wat wij afleveren.

Naast deze 24 uur spoed service kunt u natuurlijk ook bij onze reguliere loodgieter-service terecht voor alle standaard loodgieters-werkzaamheden. Denk hierbij aan het verleggen of aanleggen van leidingwerk, renovatie werkzaamheden als het vervangen van afvoersystemen, het plaatsen van nieuw sanitair of het volledig verbouwen van een toilet of badkamer. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 085-06 07 170.

Waarom kiezen voor ons

Uit ons klantenonderzoek van 2020 is gebleken dat dit de redenen zijn waarom klanten voor ons kiezen.

DutchEnglish