Reviews

Spoedgeval?
Mo Talbi en zijn compagnon hebben onze oude douchecabine verwijderd en een nieuwe geplaatst (inclusief tegelwerk en plaatsen kraan). Ondanks wat tegenslagen bleef Mo optimistisch en loste elk probleem vakkundig op. "Het komt goed hoor", was zijn slogan. En dat is helemaal waar gebleken!
Annette Hesseling
Mo Talbi en zijn compagnon hebben in zeer kort tijdsbestek top werk geleverd. Ivm nieuwe keuken moesten electra gas en water worden aangepast. Alles conform afspraak geregeld.
Leon Stormbroek
Een afspraak gemaakt met Mo Talbi. Mo is een aanpakker, duidelijk, transparant en ook nog eens gezellig. Hij denkt met je mee, legt zaken uit en werkt netjes (gaat goed om met je spullen in huis). Als je goed werk geleverd wilt krijgen en niet al te moeilijk bent betreft tijdsafpraken is Mo 100% een aanrader. Binnenkort bellen we voor de volgende klus.
Woudenberg
Tijdens het klussen aan het einde van de middag een waterleiding geraakt. Loodgieter Mo Talbi heeft dezelfde avond nog de kapotte leiding uitgegraven en gerepareerd, in een half uur! Top service, super vriendelijke gast!
Takkie
Wij hadden een probleem met onze cv ketel. Na diverse monteurs die geweest waren en het niet kunnen vinden, kwamen we bij Mo Talbi, hij had het met zijn expertise binnen een kwartier gevonden en het onderdeel is vervangen.
Cindy

Lees alle reviews op

Hulp nodig? bel of mail ons dan gerust

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

DutchEnglish