Badkamer renovatie

Loodgieter nodig?

Google Reviews

4,9

Een Nieuwe Badkamer of badkamer renoveren

Bent u uw oude badkamer zat en is het tijd voor een badkamer renovatie? Een badkamerverbouwing kan veel tijd in beslag nemen en vergt veel kennis. Misschien bent u erg handig, maar vaak is een badkamer verbouwen toch nog erg ingewikkeld als u weinig ervaring heeft.

Als u het toch graag overlaat aan iemand anders kunt u altijd een loodgieter inschakelen. Loodgieters hebben veel kennis over een badkamerrenovatie en kunnen dit op een goede, maar ook nette manier uitvoeren. Zo weet u zeker dat de badkamer er zo mooi uitziet als u in gedachten had!

Tijd voor een badkamer renovatie? Bel via 085 060 7170 voor een vakkundige loodgieter die u kunt helpen!

Een Nieuwe Douchecabine

Een van de belangrijkste onderdelen van de badkamer is de douchecabine. Er zijn vele verschillende douchecabines beschikbaar van verschillende materialen, kleuren en stijlen. Als u de plek van de douche graag ook wilt verplaatsen zal dit meer werk kosten dan alleen een nieuwe douchecabine. In dit geval zullen de afvoerleidingen, de waterleidingen en de douchekranen verplaatst moeten worden. Laat een loodgieter langskomen om de leidingen vakkundig te verleggen.

Vaak is de douchecabine voorzien van een douchebak, waarop de afvoerleiding is afgesloten. Ook dit kan lastig zijn om de afvoerleiding op aan te sluiten. Een loodgieter heeft de materialen en kennis om de douchecabine en de douchebak op de juiste manier te installeren. Vertrouw ook voor uw douche op de loodgieter en u zal dan binnen een korte tijd kunnen genieten van een mooie, nieuwe badkamer zonder lekkages.

De Kraan

Er worden veel kranen gebruikt in een badkamer. De douche, het bad en de wastafel hebben elk een aparte kraan nodig. De kraan kan snel aangetast worden door kalk. Het is daarom belangrijk dat de kranen goed worden aangesloten zodat er geen lekkage en kalkvorming ontstaat. Het kost veel tijd om kalk van de kraan af te poetsen, maar daarnaast kan het ook de kraan van binnen beschadigen.

Huur een loodgieter in om er zeker van te zijn dat de kraan goed aangesloten wordt en u geen last krijgt van een lekkende kraan. Daarnaast kunt u ook een loodgieter inhuren om uw lekkende kraan te repareren of te vervangen.

Gaat u uw badkamer verbouwen / renoveren en heeft u een loodgieter nodig om u te helpen? Bel via 085 060 7170 voor een professionele loodgieter.

Een Nieuwe Wastafel

Net zoals alle andere badkameronderdelen zijn wastafels er ook in alle soorten en maten. Kiest u liever een strakke, moderne wastafel of heeft u liever een vintage wastafel? En liever rond of vierkant?

U kunt ervoor kiezen om de wastafel in te laten bouwen in een badkamermeubel wat een chiquere look geeft. Tegenwoordig kan een badkamermeubel dan ook eigenlijk niet ontbreken. Het is naast mooi, ook nog erg functioneel. Vaak bevat een wastafelmeubel namelijk kastjes waar u verschillende spullen in kwijt kan. Onze gespecialiseerde loodgieters kunnen u te hulp staan bij het plaatsen van een nieuwe, mooie wastafel.

Uw lekkage in de badkamer laten opsporen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085 060 7170

Problemen in de badkamer

In de badkamer kan het best eens voorkomen dat u een lekkage heeft of uw wc blijft doorlopen door een verstopping. Wilt u graag uw badkamer lekkage opsporen of uw wc verstopping ontstoppen? Onze loodgieters kunnen alles voor u repareren in de badkamer, van een wc pot vervangen en de lekkage badkamer opsporen tot een sanitair reparatie!

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google (300+ reviews)

Google Reviews

4,9

Loodgieter nodig?

lekkage badkamer opsporen wc blijft doorlopen

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in uw regio

U kunt onze loodgieters bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.