Loodgieter Den haag

Spoedgeval?

Loodgieter Den haag nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Loodgieter-randstad.nl is een loodgieter in de omgeving van Den Haag met een team van zeer ervaren loodgieters. Door ons grote team van loodgieters is er altijd wel een loodgieter in de buurt van Den Haag. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn, vaak al binnen een half uur. Daarnaast bent u ook voor loodgieter-spoed klussen in Den Haag bij ons aan het juiste adres. Heeft u een loodgieter in Den Haag nodig? Bel dan nu met ons centrale nummer 070-20 42 601.

Voor de 541.683 inwoners van Den Haag staan wij dag en nacht klaar voor verschillende soorten loodgietersklussen. Daarbij moet u denken aan cv-ketel, sanitair, badkamers, daken, gasleidingen, waterleidingen, zinkwerk, verstoppingen en riolering. Er is geen loodgietersklus die wij niet snel kunnen uitvoeren. Wat wij erg belangrijk vinden is snelheid, transparantie en een eerlijke prijs. Voor al deze factoren bent u bij loodgieter-randstad.nl aan het juiste adres!

Over ons

Loodgieter-Randstad.nl is een loodgietersbedrijf die actief is in de omgeving Den Haag. Wij hanteren een 24/7 service en we zijn daarom dag en nacht beschikbaar voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan lekkage, verstopping of problemen met de centrale verwarming.

Onze loodgieters in Den Haag staan dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse (binnen een half uur) om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen.

U kunt onze loodgieters in Den Haag bereiken via ons servicenummer 070-20 42 601. Bel dit nummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters in Den Haag en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Onze loodgieters in Den Haag zijn beschikbaar voor onder andere de volgende klussen:

 • Lekkages
 • Verstoppingen
 • Rioolproblemen
 • CV problemen
 • Problemen met de ketel
 • Installaties & Reparaties

Loodgieter in Den haag nodig?

Onze loodgieters in Den Haag staan dus 24/7 beschikbaar voor uw vragen en problemen. Wij werken enkel met goed opgeleide, professionele vakmensen. Hierdoor kunnen wij 100% garantie geven op ons geleverde werk. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met 5 sterren!

Heeft u minder spoed met uw klus? U kunt natuurlijk altijd terecht bij onze reguliere loodgieters-service. Denk aan het verleggen of aanleggen van leidingen, renovaties of het vervangen van afvoersystemen. Maar ook het installeren en repareren van dakwerken, sanitair of cv-installaties. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze loodgieters in Den Haag. U kunt ons bereiken via het servicenummer 070-20 42 601.

Waarom kiezen voor ons

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze loodgietersdiensten.

Loodgieter-randstad.nl IconLoodgieter-randstad.nl

4,9 243 reviews

 • Avatar David Chiu ★★★★★ 3 weken geleden
  Rachid van comfort groep had mij erg goed uit de brand geholpen. De vorige loodgieter dat ik had ingeschakeld was een amateur en vroeg vele malen hoger bedrag om mijn gootsteen te ontstoppen. Die had ook mijn pijpleidingen kapot gemaakt. … More Rachid was snel ter plaatse en kon tegen een erg schappelijk bedrag de leidingen repareren en ontstoppen. Hij had ook de leidingen verbeterd. Heb nu geen nare lucht meer in de keuken vanwege slecht verbonden leidingen en gootsteen is weer prima.
 • Avatar Emma Van Dommelen ★★★★★ 2 weken geleden
  Wat een topper! Spoed was geen probleem, binnen 4 uur was hij aanwezig om de afvoer te verleggen zodat we de de keuken kunnen laten plaatsen. Duidelijk over de prijzen, de tijd en je merkt dat hij er verstand van heeft. We weten voortaan … More wie we moeten bellen!
 • Avatar Rick Flink ★★★★★ 2 maanden geleden
  Op zaterdagavond een gesprongen waterleiding, hele portiek zonder water. Gedurende de avond en nacht vier verschillende "loodgieters" over de vloer gehad die er niets mee konden. Allemaal loodgieters met luxe wagens en zónder … More gereedschap, heel apart. Zondagochtend Loodgieter-randstad ingeschakeld en deze was zeer snel ter plaatse. Binnen tien minuten de hoofdleiding gerepareerd zodat alle buren in ieder geval weer water hadden en daarna ons ook weer aangesloten op de hoofdleiding. Top service en écht vakwerk!
 • Avatar Angela Senior ★★★★★ 2 weken geleden
  Topper. Enthousiast, humoristisch en gaat snel te werk. Erg fijn!
 • Avatar Prof. Willem Verbeke Ph.D ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik was enorm onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de kennis van zaken van deze onderneming. Ik beveel deze onderneming aan iedereen aan!
 • Avatar Emma De ruiter ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik had flinke lekkage onder de gootsteen. Bij contact kon de loodgieter direct in de ochtend komen. Fijn contact, waarbij alles duidelijk werd uitgelegd.
  Reparatie zeer vlot verlopen, aardige man en zeer goede service. Hadden ook nog ruimte
  … More om te kijken naar een andere kraan. Achteraf makkelijk betalen met een Tikkie. Hierop ook fijn contact over facturen en informatie voorziening. Erg enthousiast en zeker een aanrader.
 • Avatar Els Pullen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Op internet gezocht hoe je een lekkende kraan kunt repareren. Het eerste advies dat ik vond was: bel een loodgieter! Toch eerst zelf een nieuwe kraan gekocht en daarna nog tobben met een alsnog lekkende kraan. Daarna dan toch maar een loodgieter … More gezocht. Dat viel niet mee, ondertussen vier maanden verder tot ik loodgieter-randstad ontdekte. Binnen een paar dagen was het probleem verholpen. Goede communicatie en door de prijsopgave weet je waar je aan toe bent. Vakkundig en snel geholpen door een heel vriendelijke loodgieter.
 • Avatar Mario Kreffer ★★★★★ 3 maanden geleden
  Daar ik zelf iets stoms had gedaan aan onze nieuwe gasfornuis Heeft Mo Talbi dit nadat hij uitgelachen was ( gelijk had hij ) het voor ons heel snel en zeer vakkundig opgelost. Wij zijn Super blij en raden jullie allen aan hen zeker te … More bellen nog voordat jezelf iets aan gaat zitten knoeien en naar dieverse bouwmarkten rijd.
 • Avatar Walter Bolleboom ★★★★★ 2 maanden geleden
  Loodgieter Randstad
  Mo Talbi
  Hij heeft mij supersnel uit de brand geholpen.
 • Avatar Jennifer Driessen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Meneer heeft me goed geholpen had dringend hulp nodig maar niemand die nog zo laat beschikbaar was voor het vervangen van een buis in mijn toilet meneer was mijn redder in nood echt een aanrader
 • Avatar dineke bijsterveld ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij dachten zelf wel even een kraan te kunnen vervangen ;), maar na een hoop getob toch maar de loodgieter gebeld. Gelukkig konden we dezelfde dag nog geholpen worden, werden we keurig op de hoogte gehouden via whatsapp (erg fijn!!), over … More hoe laat de loodgieter zou komen, en werden we heel fijn en snel geholpen!
 • Avatar Dirk De Waard ★★★★★ 6 maanden geleden
  Na de werkzaamheden is mij vriendelijk gevraagd of ik een revieuw wil schrijven, en als ik een review schrijf doe ik dat heel eerlijk em neem ik er ook te tijd voor. Mijn CV ketel was er mee gestopt, ik baalde als een stekker, vervolgens … More heb ik wat bedrijven gebeld, maar allemaal het zelfde verhaaltje, dat ze geen tijd hadden en dat ik over 3 weken de eerste was. Ik heb toen eens gegoogled naar een loodgieter die met spoed kon komen, en zo kwam ik uit bij Loodgieter Randstad.NL, ik ben toen geholpen door een hele aardige medewerker Mo Talbi heette hij, dit stond namelijk ook in de email bevestiging. Om een lang verhaal kort te maken, de ketel moest vervangen worden en dit hebben ze ook direct gedaan, hij was heel helder en duidelijk in de communicatie en het werk is echt zeer strak geïnstalleerd, het is bijna kunstwerk hoe mooi ze dit hebben geïnstalleerd, ik heb zelf niks met leidingen enzo, maar dit was echt mooi om te zien. Ik heb er ook wat foto's bij gedaan. Ik ben vol lof over Loodgieter Randstad.nl eindelijk een bedrijf met veel ervaring die ook weten waar ze het over hebben.
 • Avatar P V ★★★★★ 4 maanden geleden
  Lekkage vanuit badkamer de meterkast in. En met elektra en water moest er met spoed iets geregeld worden. Loodgieter randstad was er binnen 30 minuten. Kreeg een bericht waarin duidelijk de kosten stonden gemeld zodat we wisten wat het … More zou kosten ongeveer. Goede communicatie, lekkage verholpen, netjes de nota waardoor het allemaal meteen kon worden afgehandeld. Bedankt Mo!
 • Avatar Louis Schutterop ★★★★★ 9 maanden geleden
  De onverwachts afgebroken leiding van de wasmachine is snel, zorgvuldig en professioneel hersteld. De heer M. Talbi levert maatwerk en zeer goede kwaliteit bij de uitvoering. Hij brengt ook verbeteringen aan t.o.v de oude situatie. Hij … More is een professionele, kundige vakman en een adviseur in één. Letterlijk fluitend en met bedrevenheid voert de heer Talbi zijn opdracht uit.
  De communicatie is duidelijk, afspraken helder en de uitvoering is echte vakmanschap.
  Kortom: een aanrader
  Binnenkort bellen we voor een andere klus
 • Avatar Arnold Mes ★★★★★ 9 maanden geleden
  Na het zelf ontdekken van een lekkende koppeling in de waterleiding had ik met spoed een loodgieter nodig. Na meedere loodgieters benaderd te hebben die niet snel konden komen, kon loodgieter-randstad dat wel. Binnen 2 uur stonden ze op … More de stoep en hebben ze snel en vakkundig de koppeling vervangen. Aan te raden!
 • Avatar Erik Rutgers ★★★★★ 9 maanden geleden
  Deze loodgieter gebeld voor een spoed reparatie, super goed opgelost terwijl het een hels karwei was. Dikke pluim en 5 sterren zijn meer dan terecht
 • Avatar Redwan Ajari ★★★★★ 9 maanden geleden
  Duidelijk de prijzen vooraf gecommuniceerd, op tijd gekomen en alles keurig hersteld. Zowel telefonisch als op WhatsApp goed te bereiken.
 • Avatar Arjen Loots ★★★★★ 9 maanden geleden
  Zeer vakkundig geholpen aan een lekkage aan een verwarmingsleiding. Heel blij dat het goed en professioneel is opgelost.

Bekijk alle Google Reviews

Installatie service loodgieter Den Haag

HWij staan binnen een half uur bij u in Den Haag voor de deur om uw probleem op te lossen! Wij kunnen u helpen met verschillende loodgietersklussen. Lees hieronder wat we zoal doen in bijvoorbeeld installaties.

Bij een renovatie van een huis of bij een nieuwbouwwijk is een loodgieter onmisbaar. De loodgieter legt bij deze projecten dan het leidingwerk of sanitair aan zodat het veilig is wanneer u er gaat wonen. Daarnaast behoort de installatie van een cv-ketel met het bijbehorende leidingwerk ook bij het werk van de loodgieter.

Al met al zijn loodgieters dus onmisbaar en hebben zij een enorm breed vakgebied. Deze vakmannen zijn installateurs met enorm veel kennis op verschillende gebieden rondom de woning.

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Den haag

U kunt onze loodgieters uit Den Haag bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

CV laten repareren door een loodgieter in utrecht

Heeft u een klus in Den Haag dat met spoed moet worden uitgevoerd? Wij helpen u graag verder. Wij staan binnen een half uur bij u in Den Haag voor de deur om uw probleem op te lossen! Wij kunnen u helpen met verschillende loodgietersklussen. Lees hieronder wat we zoal doen in bijvoorbeeld cv-ketels.

De centrale verwarming staat ook wel bekend als de cv-ketel. De meeste woningen kiezen ook voor de cv-ketel. De cv-ketel warmt het water op en verspreidt het warme water via leidingen door de woning. Deze methode wordt de centrale verwarming genoemd, omdat de warmte in de ketel wordt opgewekt (centraal) en zo de warmte door de hele woning verspreidt. De cv-ketel stookt op aardgas om het water op te warmen en heeft een reguliere onderhoudsbeurt nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

DutchEnglish