Spoed Loodgieter

spoed Loodgieter nodig?

Google Reviews

4,9

Met spoed een loodgieter nodig?

Heeft u last van een grote lekkage of een verstopte afvoer die met spoed moet worden gerepareerd? Dan bent u waarschijnlijk met spoed op zoek naar een spoed loodgieter. Loodgieter-randstad.nl kan u snel en vakkundig uit de brand helpen! Wij zijn dé spoed loodgieter in de omgeving van de Randstad.

Spoed loodgieter, wat is het?

Om een goed onderscheid te maken tussen reguliere werkzaamheden en spoed-loodgieter werkzaamheden zullen we dit uiteenzetten. Spoed wil zeggen dat er binnen nu en een half uur een loodgieter bij u op de stoep staat. Dit kan loodgieter-randstad.nl in bijna alle gevallen voor u realiseren, zodat u snel uit de brand wordt geholpen.

Vooraf wordt het tarief met u besproken, dit is in veel gevallen het reguliere tarief. Hierin verschillen wij met vele loodgieters uit de regio. De meeste andere loodgieters rekenen namelijk vaak een dubbel tarief voor spoedklussen.

Sprake van een noodgeval? Dit kunt u alvast doen

Er zijn verschillende soorten klussen denkbaar waarbij u een beroep dient te doen op onze loodgieter spoedservice. Dit kan bij klussen als:

– Gas. Denkt u een gaslekkage te hebben of ruikt u gas? Draai dan meteen de hoofd gasleiding dicht. Deze zit bijna altijd in de meterkast bij de gasmeter. Hierdoor komt er geen gas meer door de leidingen.

Ventileer daarnaast direct uw woning door alle deuren en ramen open te zetten. Er komt nu als het goed is geen gas de woning meer binnen. U ruikt ook geen gas meer. In dit geval zou u prima tot de volgende dag kunnen wachten, maar twijfelt u, bel dan direct met het centrale nummer. Blijft u wel gas ruiken, dan heeft u wel met spoed een loodgieter nodig.

Lekkage. Heeft u met het boren een leiding geraakt, of heeft u ergens een flinke lekkage? Dan is het belangrijk om meteen de hoofdkraan dicht te draaien. Ook deze kraan zit waarschijnlijk in uw meterkast of bij de watermeter.

Wanneer u door de leidingen van een CV-ketel heeft geboord blijft het water stromen, hierdoor het systeem loopt zo leeg. Mocht dit het geval zijn, is het verstandig om de stekker van de cv-ketel uit het stopcontact te halen en het systeem meteen af te tappen op het vulpunt waar het systeem wordt bijgevuld.

Zet vervolgens de radiatorkranen in huis open, zodat het CV systeem zo snel mogelijk leeg is. Zodra de CV-ketel leeg is, is de grootste spoed verdwenen. Natuurlijk is het vervelend, maar u kunt zonder zorgen tot de volgende ochtend wachten. U heeft namelijk nog water in de spoelbak van uw WC en kunt de WC dus nog gebruiken. Het enige nadeel is dat u misschien voor één keer een koude douche heeft.

– Verstopping. Wij snappen dat een verstopping heel vervelend is en daarom snel moet worden verholpen. Wanneer u bijvoorbeeld maar 1 toilet in huis heeft dan is het bijvoorbeeld aan te raden. Ook wanneer uw keukenafvoer verstopt is snappen we dat u deze zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Verwarming is defect. Onprettig, we snappen dat u snel een spoed loodgieter nodig heeft. Bel de spoed loodgieters van loodgieter-randstad.nl en we staan snel bij u voor de deur om uw spoed probleem op te lossen!

24/7 loodgieter spoedservice

Wij van Loodgieter-randstad.nl staan 24/7 voor. u klaar. De meeste loodgieters claimen 24/7 voor u klaar te staan en bereikbaar te zijn. Dit is in veel gevallen niet het geval helaas. Veel loodgieters rekenen voor een spoedklus een enorm bedrag wat pas achteraf gecommuniceerd wordt. Bij ons is dit niet het geval en wij zullen u van tevoren op de hoogte stellen van de verwachte kosten. Let op dat oplichting in tarieven vaak voorkomt bij dit soort klussen. Vraag daarom altijd naar het tarief van tevoren.

Kosten spoed loodgieter

We snappen dat het fijn is als u van tevoren weet welke kosten er bij onze spoedservice horen. Hierom geven we u van tevoren aan de telefoon al direct een indicatie van de kosten. Omdat we telefonisch niet altijd de situatie volledig kunnen inschatten, bespreekt onze specialist op locatie de kosten met u. Zo weet u gegarandeerd de kosten voordat onze spoed loodgieter aan de slag gaat.

Spoed loodgieter nodig? Bel nu!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 085 060 7170. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google (300+ reviews)

Google Reviews

4,9

Lekkage, verstopping of ander probleem? Bel nu!

loodgieter spoed nodig?

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in uw regio

U kunt onze loodgieters bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

DutchEnglish