Loodgieter Rotterdam

Spoedgeval?

Loodgieter Rotterdam nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Loodgieter-Randstad.nl is een loodgietersbedrijf die actief is in de omgeving Randstad. Wij hanteren een 24/7 service en we zijn daarom dag en nacht beschikbaar voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan lekkage, verstopping of problemen met de centrale verwarming.

Onze loodgieters in Rotterdam staan dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse (binnen 2 uur) om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen.

U kunt onze loodgieters in Rotterdam bereiken via ons servicenummer 010 322 0730. Bel dit nummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters in Rotterdam en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Onze loodgieters in Rotterdam zijn beschikbaar voor onder andere de volgende klussen:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Rioolproblemen
  • CV problemen
  • Problemen met de ketel
  • Installaties & Reparaties

Loodgieter Rotterdam nodig?

Onze loodgieters in Rotterdam staan dus 24/7 beschikbaar voor uw vragen en problemen. Wij werken enkel met goed opgeleide, professionele vakmensen. Hierdoor kunnen wij 100% garantie geven op ons geleverde werk. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met 5 sterren!

Heeft u minder spoed met uw klus? U kunt natuurlijk altijd terecht bij onze reguliere loodgieters-service. Denk aan het verleggen of aanleggen van leidingen, renovaties of het vervangen van afvoersystemen. Maar ook het installeren en repareren van dakwerken, sanitair of cv-installaties. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 010 322 0730.

Waarom klanten voor ons kiezen

Dit zijn de meest-voorkomende redenen waarom klanten voor ons kiezen.

Reviews

Mo Talbi en zijn compagnon hebben in zeer kort tijdsbestek top werk geleverd. Ivm nieuwe keuken moesten electra gas en water worden aangepast. Alles conform afspraak geregeld.
Leon Stormbroek
Een afspraak gemaakt met Mo Talbi. Mo is een aanpakker, duidelijk, transparant en ook nog eens gezellig. Hij denkt met je mee, legt zaken uit en werkt netjes (gaat goed om met je spullen in huis). Als je goed werk geleverd wilt krijgen en niet al te moeilijk bent betreft tijdsafpraken is Mo 100% een aanrader. Binnenkort bellen we voor de volgende klus.
Woudenberg
Tijdens het klussen aan het einde van de middag een waterleiding geraakt. Loodgieter Mo Talbi heeft dezelfde avond nog de kapotte leiding uitgegraven en gerepareerd, in een half uur! Top service, super vriendelijke gast!
Takkie
Wij hadden een probleem met onze cv ketel. Na diverse monteurs die geweest waren en het niet kunnen vinden, kwamen we bij Mo Talbi, hij had het met zijn expertise binnen een kwartier gevonden en het onderdeel is vervangen.
Cindy

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Rotterdam

U kunt onze loodgieters in Rotterdam bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

Chat nu
App ons uw klus!
Hallo!
U kunt ons appen voor vragen, of wanneer u een klus voor ons heeft.