Loodgieter Gouda

Spoedgeval?

Loodgieter Gouda nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Loodgieter-Randstad is een loodgietersservice in de omgeving Randstad, gevestigd in Gouda. We zijn gespecialiseerd in de meeste loodgieterswerken en hanteren een 24/7 service beleid. Heeft u een lekkage, problemen met de centrale verwarming of verstopping? Onze loodgieters uit Gouda staan dag en dacht voor u klaar!

Heeft u een noodgeval? We zijn altijd snel ter plaatse om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen. Omdat we gevestigd zijn in Gouda weet u zeker dat er snel een loodgieter bij u op de stoep staat

U kunt ons bereiken via ons servicenummer 018-22 39 595. Bel ons servicenummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters uit Gouda en wij komen direct naar u toe.
Onze ‘Gouda loodgieter-service’ is bereikbaar voor onder andere:

 • Lekkage
 • Verstopping
 • Rioolproblemen
 • CV problemen
 • Ketel storingen

Loodgieter in gouda nodig?

De loodgieters uit Gouda staan dus 24/7 voor u klaar. We werken enkel met opgeleide, professionele vakmensen met veel ervaring. Hierdoor kunnen wij 100% garantie geven op het door ons geleverde werk.

Heeft u spoed? dan kunt u onze loodgieters uit Gouda bereiken op ons centrale nummer. Heeft u minder haast, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor diverse loodgietersklussen. 

U kunt bij ons terecht voor alle standaard loodgieters-werkzaamheden. Denk hierbij aan het verleggen of aanleggen van leidingwerk, renovatie werkzaamheden als het vervangen van afvoersystemen, het plaatsen van nieuw sanitair of het volledig verbouwen van een toilet of badkamer. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze loodgieters uit Gouda? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 018-22 39 595.

Waarom kiezen voor ons

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze loodgietersdiensten.

Loodgieter-randstad.nl IconLoodgieter-randstad.nl

4,9 161 reviews

 • Avatar Dirk De Waard ★★★★★ 2 maanden geleden
  Na de werkzaamheden is mij vriendelijk gevraagd of ik een revieuw wil schrijven, en als ik een review schrijf doe ik dat heel eerlijk em neem ik er ook te tijd voor. Mijn CV ketel was er mee gestopt, ik baalde als een stekker, vervolgens … More heb ik wat bedrijven gebeld, maar allemaal het zelfde verhaaltje, dat ze geen tijd hadden en dat ik over 3 weken de eerste was. Ik heb toen eens gegoogled naar een loodgieter die met spoed kon komen, en zo kwam ik uit bij Loodgieter Randstad.NL, ik ben toen geholpen door een hele aardige medewerker Mo Talbi heette hij, dit stond namelijk ook in de email bevestiging. Om een lang verhaal kort te maken, de ketel moest vervangen worden en dit hebben ze ook direct gedaan, hij was heel helder en duidelijk in de communicatie en het werk is echt zeer strak geïnstalleerd, het is bijna kunstwerk hoe mooi ze dit hebben geïnstalleerd, ik heb zelf niks met leidingen enzo, maar dit was echt mooi om te zien. Ik heb er ook wat foto's bij gedaan. Ik ben vol lof over Loodgieter Randstad.nl eindelijk een bedrijf met veel ervaring die ook weten waar ze het over hebben.
 • Avatar Els Pullen ★★★★★ 3 weken geleden
  Op internet gezocht hoe je een lekkende kraan kunt repareren. Het eerste advies dat ik vond was: bel een loodgieter! Toch eerst zelf een nieuwe kraan gekocht en daarna nog tobben met een alsnog lekkende kraan. Daarna dan toch maar een loodgieter … More gezocht. Dat viel niet mee, ondertussen vier maanden verder tot ik loodgieter-randstad ontdekte. Binnen een paar dagen was het probleem verholpen. Goede communicatie en door de prijsopgave weet je waar je aan toe bent. Vakkundig en snel geholpen door een heel vriendelijke loodgieter.
 • Avatar P V ★★★★★ een maand geleden
  Lekkage vanuit badkamer de meterkast in. En met elektra en water moest er met spoed iets geregeld worden. Loodgieter randstad was er binnen 30 minuten. Kreeg een bericht waarin duidelijk de kosten stonden gemeld zodat we wisten wat het … More zou kosten ongeveer. Goede communicatie, lekkage verholpen, netjes de nota waardoor het allemaal meteen kon worden afgehandeld. Bedankt Mo!
 • Avatar Mario Kreffer ★★★★★ een week geleden
  Daar ik zelf iets stoms had gedaan aan onze nieuwe gasfornuis Heeft Mo Talbi dit nadat hij uitgelachen was ( gelijk had hij ) het voor ons heel snel en zeer vakkundig opgelost. Wij zijn Super blij en raden jullie allen aan hen zeker te … More bellen nog voordat jezelf iets aan gaat zitten knoeien en naar dieverse bouwmarkten rijd.
 • Avatar dineke bijsterveld ★★★★★ 2 weken geleden
  Wij dachten zelf wel even een kraan te kunnen vervangen ;), maar na een hoop getob toch maar de loodgieter gebeld. Gelukkig konden we dezelfde dag nog geholpen worden, werden we keurig op de hoogte gehouden via whatsapp (erg fijn!!), over … More hoe laat de loodgieter zou komen, en werden we heel fijn en snel geholpen!
 • Avatar Louis Schutterop ★★★★★ 6 maanden geleden
  De onverwachts afgebroken leiding van de wasmachine is snel, zorgvuldig en professioneel hersteld. De heer M. Talbi levert maatwerk en zeer goede kwaliteit bij de uitvoering. Hij brengt ook verbeteringen aan t.o.v de oude situatie. Hij … More is een professionele, kundige vakman en een adviseur in één. Letterlijk fluitend en met bedrevenheid voert de heer Talbi zijn opdracht uit.
  De communicatie is duidelijk, afspraken helder en de uitvoering is echte vakmanschap.
  Kortom: een aanrader
  Binnenkort bellen we voor een andere klus
 • Avatar Arnold Mes ★★★★★ 6 maanden geleden
  Na het zelf ontdekken van een lekkende koppeling in de waterleiding had ik met spoed een loodgieter nodig. Na meedere loodgieters benaderd te hebben die niet snel konden komen, kon loodgieter-randstad dat wel. Binnen 2 uur stonden ze op … More de stoep en hebben ze snel en vakkundig de koppeling vervangen. Aan te raden!
 • Avatar Erik Rutgers ★★★★★ 6 maanden geleden
  Deze loodgieter gebeld voor een spoed reparatie, super goed opgelost terwijl het een hels karwei was. Dikke pluim en 5 sterren zijn meer dan terecht
 • Avatar Redwan Ajari ★★★★★ 6 maanden geleden
  Duidelijk de prijzen vooraf gecommuniceerd, op tijd gekomen en alles keurig hersteld. Zowel telefonisch als op WhatsApp goed te bereiken.
 • Avatar Arjen Loots ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zeer vakkundig geholpen aan een lekkage aan een verwarmingsleiding. Heel blij dat het goed en professioneel is opgelost.

Bekijk alle Google Reviews

Onze diensten

Lekkage

01.

Heeft u last van een lekkage? We helpen u graag verder. We kunnen helpen bij lekkages in de gootsteen, sifon, toilet, bad en verwarming.

Staat uw lekkage er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze loodgieters in Gouda.

tap water faucet

Installatie

02.

Als u iets geïnstalleerd wilt hebben helpen we hier graag mee. We voeren diverse soorten installaties uit, bijvoorbeeld toiletten, kranen, lavabo’s, baden en boilers. 

Uiteraard kunnen we u ook verder helpen bij overige installaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reparatie

03.

Wanneer u iets (met spoed) gerepareerd moet hebben lossen we dit graag voor u op. We repareren ketels, boilers, toiletten, sifons en douches. 

U kunt ons ook bellen voor andere reparaties. Neem dan contact op met de loodgieters uit Gouda voor de mogelijkheden.

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Gouda

U kunt onze loodgieters uit Gouda bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

Chat nu
App ons uw klus!
Hallo!
U kunt ons appen voor vragen, of wanneer u een klus voor ons heeft.