Loodgieter amsterdam

Spoedgeval?

Loodgieter amsterdam nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Loodgieter-Randstad hanteert een 24 uur service en is dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Lekkage, verstopping of problemen met uw centrale verwarming? Onze loodgieters in Amsterdam staan dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen.

U kunt ons bereiken via ons servicenummer 020-21 01 372. Bel ons servicenummer, maak direct een afspraak met een van onze Amsterdamse loodgieters en wij komen direct naar u toe.
Onze Amsterdamse loodgieter-service is bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • CV problemen
  • Ketel storingen

Loodgieter Amsterdam nodig?

Onze Loodgieters in Amsterdam staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij werken alleen met goed opgeleide, professionele vakmensen. Hierdoor kunnen wij altijd een 100% garantie geven op het werk wat wij afleveren.

Naast deze 24 uur spoed service kunt u natuurlijk ook bij onze reguliere loodgieter-service terecht voor alle standaard loodgieters-werkzaamheden. Denk hierbij aan het verleggen of aanleggen van leidingwerk, renovatie werkzaamheden als het vervangen van afvoersystemen, het plaatsen van nieuw sanitair of het volledig verbouwen van een toilet of badkamer. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een loodgieter in Amsterdam? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 020-21 01 372.

Waarom kiezen voor ons

Uit ons klantenonderzoek van 2020 is gebleken dat dit de redenen zijn waarom klanten voor ons kiezen.

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Amsterdam

U kunt onze loodgieters in Amsterdam bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

Chat nu
App ons uw klus!
Hallo!
U kunt ons appen voor vragen, of wanneer u een klus voor ons heeft.