Loodgieter Delft

Spoedgeval?

Loodgieter In Delft nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Heeft u een noodgeval of een loodgietersklus met minder spoed? Loodgieter-Randstad helpt u graag verder! We zijn altijd snel ter plaatse om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen. Wij werken enkel met goed opgeleide, professionele vakmannen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

U kunt ons bereiken via ons servicenummer 070-20 42 601. Bel ons servicenummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters uit Delft en wij komen direct naar u toe.
Onze ‘loodgieter-service’ is bereikbaar voor onder andere:

 • Lekkage
 • Verstopping
 • Rioolproblemen
 • CV problemen
 • Ketel storingen

Loodgieter in Delft nodig?

Heeft u spoed? dan kunt u onze loodgieters uit Delft bereiken op ons centrale nummer. Heeft u minder haast, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor diverse loodgietersklussen. 

U kunt bij ons terecht voor alle standaard loodgieters-werkzaamheden. Denk hierbij aan het verleggen of aanleggen van leidingwerk, renovatie werkzaamheden als het vervangen van afvoersystemen, het plaatsen van nieuw sanitair of het volledig verbouwen van een toilet of badkamer. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete CV-installaties.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze loodgieters uit Delft? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 070-20 42 601

Waarom kiezen voor ons

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze loodgietersdiensten.

Loodgieter-randstad.nl IconLoodgieter-randstad.nl

5,0 234 reviews

 • Avatar Rick Flink ★★★★★ een week geleden
  Op zaterdagavond een gesprongen waterleiding, hele portiek zonder water. Gedurende de avond en nacht vier verschillende "loodgieters" over de vloer gehad die er niets mee konden. Allemaal loodgieters met luxe wagens en zónder … More gereedschap, heel apart. Zondagochtend Loodgieter-randstad ingeschakeld en deze was zeer snel ter plaatse. Binnen tien minuten de hoofdleiding gerepareerd zodat alle buren in ieder geval weer water hadden en daarna ons ook weer aangesloten op de hoofdleiding. Top service en écht vakwerk!
 • Avatar Emma De ruiter ★★★★★ 3 weken geleden
  Ik had flinke lekkage onder de gootsteen. Bij contact kon de loodgieter direct in de ochtend komen. Fijn contact, waarbij alles duidelijk werd uitgelegd.
  Reparatie zeer vlot verlopen, aardige man en zeer goede service. Hadden ook nog ruimte
  … More om te kijken naar een andere kraan. Achteraf makkelijk betalen met een Tikkie. Hierop ook fijn contact over facturen en informatie voorziening. Erg enthousiast en zeker een aanrader.
 • Avatar Els Pullen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Op internet gezocht hoe je een lekkende kraan kunt repareren. Het eerste advies dat ik vond was: bel een loodgieter! Toch eerst zelf een nieuwe kraan gekocht en daarna nog tobben met een alsnog lekkende kraan. Daarna dan toch maar een loodgieter … More gezocht. Dat viel niet mee, ondertussen vier maanden verder tot ik loodgieter-randstad ontdekte. Binnen een paar dagen was het probleem verholpen. Goede communicatie en door de prijsopgave weet je waar je aan toe bent. Vakkundig en snel geholpen door een heel vriendelijke loodgieter.
 • Avatar Mario Kreffer ★★★★★ een maand geleden
  Daar ik zelf iets stoms had gedaan aan onze nieuwe gasfornuis Heeft Mo Talbi dit nadat hij uitgelachen was ( gelijk had hij ) het voor ons heel snel en zeer vakkundig opgelost. Wij zijn Super blij en raden jullie allen aan hen zeker te … More bellen nog voordat jezelf iets aan gaat zitten knoeien en naar dieverse bouwmarkten rijd.
 • Avatar dineke bijsterveld ★★★★★ een maand geleden
  Wij dachten zelf wel even een kraan te kunnen vervangen ;), maar na een hoop getob toch maar de loodgieter gebeld. Gelukkig konden we dezelfde dag nog geholpen worden, werden we keurig op de hoogte gehouden via whatsapp (erg fijn!!), over … More hoe laat de loodgieter zou komen, en werden we heel fijn en snel geholpen!
 • Avatar Jennifer Driessen ★★★★★ 3 weken geleden
  Meneer heeft me goed geholpen had dringend hulp nodig maar niemand die nog zo laat beschikbaar was voor het vervangen van een buis in mijn toilet meneer was mijn redder in nood echt een aanrader
 • Avatar Dirk De Waard ★★★★★ 4 maanden geleden
  Na de werkzaamheden is mij vriendelijk gevraagd of ik een revieuw wil schrijven, en als ik een review schrijf doe ik dat heel eerlijk em neem ik er ook te tijd voor. Mijn CV ketel was er mee gestopt, ik baalde als een stekker, vervolgens … More heb ik wat bedrijven gebeld, maar allemaal het zelfde verhaaltje, dat ze geen tijd hadden en dat ik over 3 weken de eerste was. Ik heb toen eens gegoogled naar een loodgieter die met spoed kon komen, en zo kwam ik uit bij Loodgieter Randstad.NL, ik ben toen geholpen door een hele aardige medewerker Mo Talbi heette hij, dit stond namelijk ook in de email bevestiging. Om een lang verhaal kort te maken, de ketel moest vervangen worden en dit hebben ze ook direct gedaan, hij was heel helder en duidelijk in de communicatie en het werk is echt zeer strak geïnstalleerd, het is bijna kunstwerk hoe mooi ze dit hebben geïnstalleerd, ik heb zelf niks met leidingen enzo, maar dit was echt mooi om te zien. Ik heb er ook wat foto's bij gedaan. Ik ben vol lof over Loodgieter Randstad.nl eindelijk een bedrijf met veel ervaring die ook weten waar ze het over hebben.
 • Avatar P V ★★★★★ 3 maanden geleden
  Lekkage vanuit badkamer de meterkast in. En met elektra en water moest er met spoed iets geregeld worden. Loodgieter randstad was er binnen 30 minuten. Kreeg een bericht waarin duidelijk de kosten stonden gemeld zodat we wisten wat het … More zou kosten ongeveer. Goede communicatie, lekkage verholpen, netjes de nota waardoor het allemaal meteen kon worden afgehandeld. Bedankt Mo!
 • Avatar Louis Schutterop ★★★★★ 7 maanden geleden
  De onverwachts afgebroken leiding van de wasmachine is snel, zorgvuldig en professioneel hersteld. De heer M. Talbi levert maatwerk en zeer goede kwaliteit bij de uitvoering. Hij brengt ook verbeteringen aan t.o.v de oude situatie. Hij … More is een professionele, kundige vakman en een adviseur in één. Letterlijk fluitend en met bedrevenheid voert de heer Talbi zijn opdracht uit.
  De communicatie is duidelijk, afspraken helder en de uitvoering is echte vakmanschap.
  Kortom: een aanrader
  Binnenkort bellen we voor een andere klus
 • Avatar Arnold Mes ★★★★★ 7 maanden geleden
  Na het zelf ontdekken van een lekkende koppeling in de waterleiding had ik met spoed een loodgieter nodig. Na meedere loodgieters benaderd te hebben die niet snel konden komen, kon loodgieter-randstad dat wel. Binnen 2 uur stonden ze op … More de stoep en hebben ze snel en vakkundig de koppeling vervangen. Aan te raden!
 • Avatar Erik Rutgers ★★★★★ 7 maanden geleden
  Deze loodgieter gebeld voor een spoed reparatie, super goed opgelost terwijl het een hels karwei was. Dikke pluim en 5 sterren zijn meer dan terecht
 • Avatar Redwan Ajari ★★★★★ 7 maanden geleden
  Duidelijk de prijzen vooraf gecommuniceerd, op tijd gekomen en alles keurig hersteld. Zowel telefonisch als op WhatsApp goed te bereiken.
 • Avatar Arjen Loots ★★★★★ 7 maanden geleden
  Zeer vakkundig geholpen aan een lekkage aan een verwarmingsleiding. Heel blij dat het goed en professioneel is opgelost.

Bekijk alle Google Reviews

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Delft

U kunt onze loodgieters uit Delft bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

Chat nu
App ons uw klus!
Hallo!
U kunt ons appen voor vragen, of wanneer u een klus voor ons heeft.