Verstoppingen

Loodgieter nodig?

Google Reviews

4,9

Een verstopte afvoer

Een verstopping van de afvoer in het sanitair is erg hinderlijk in het dagelijks leven. U kunt niet meer fatsoenlijk van het toilet gebruikmaken als deze niet goed of helemaal niet meer doorspoelt en bij een verstopping in de keuken is het niet meer mogelijk om de afwas te doen.

Als het ontstoppen door uzelf niet meer lukt in deze situaties, is het noodzakelijk om dit door een ontstoppingsbedrijf te laten doen.

Wie zijn wij?

Wij zijn loodgieter-randstad.nl en bieden u hulp aan bij alle kwaaltjes rondom verstopte afvoeren. Voor een vaste lage prijs van zullen wij uw verstopping verhelpen zonder onverwachte kosten!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze diensten?

Bel ons op 085 060 7170 en een loodgieter zal uw verstopping verhelpen!

Verhelping van een verstopte toiletafvoer

De meest vervelende ontstopping, is de ontstopping in de afvoer van het toilet. Wanneer het toilet zelfs overstroomt van de ontstopping, moet de toiletafvoer zo snel mogelijk worden ontstopt.

Wel zijn er verschillende manieren om een ontstopping van het toilet te voorkomen. Spoel bijvoorbeeld geen vochtige toiletdoekjes, maandverband of voedselresten door het toilet. Ook kan te veel toiletpapier zorgen voor een ontstopping. Let dus goed op wat u in het toilet doorspoelt.

Als het toilet dan toch echt verstopt is en niet meer zelf te ontstoppen is, is het natuurlijk een goed idee om een loodgieter in te schakelen! De loodgieter kan met een veer of ander gereedschap gemakkelijk de toiletafvoer ontstoppen zodat het toilet weer goed zal doorlopen. Bel ons op en laat een loodgieter uw toiletafvoer ontstoppen!

Een Verstopte Dakgoot

Een degelijke hemelwaterafvoer is zeer belangrijk voor een woning. De hemelwaterafvoer bestaat uit een dakgoot en een regenpijp die de grond ingaat in een regenton. Zonder een goede hemelwaterafvoer zal het water ongereguleerd van het dak afstromen. Hierdoor is er een kans dat regenwater onder de dakbedekking wat een dak lekkage als gevolg kan hebben. Daarnaast is er ook een kans dat regenwater de muren aantast wat gevolg heeft op vochtproblemen.

Om deze redenen is het belangrijk om enkele keren per jaar de dakgoot te controleren en vrij te maken van bladeren en andere vuiltjes. Hierdoor krijgt het water alle ruimte om op de juiste manier via de regenpijp te worden afgevoerd.

De goot is nog gemakkelijk schoon te houden, maar een verstopping in de regenpijp is een moeilijker probleem. Schakel in dit geval een loodgieter in voor het creëren van een vrije doorgang voor hemelwater. De loodgieter kunt u ook inschakelen als u iemand nodig heeft om de dakgoten goed aan de woning te laten monteren.

Uw Verstopte Gootsteen Laten Ontstoppen

De gootsteen in de keuken heeft een groot risico van verstopping. De gootsteen wordt veel gebruikt tijdens het koken en voor de afwas als u geen vaatwasser heeft. Er worden dikwijls etensresten en vet door de gootsteenafvoer gespoeld waarbij er een grote kans is op een verstopte afvoer.

Wanneer de verstopping nog aan de oppervlakte ligt, kan het lukken om zelf de verstopping te verhelpen. De gootsteenafvoer zit verbonden aan een sifon waar gemakkelijk een verstopping kan ontstaan. Door de sifon los te halen kunt u deze goed schoonmaken en de verstopping verwijderen. Wanneer de verstopping niet in de sifon zit, kan het zijn dat de verstopping zich verder in de gootsteenafvoer plaatsvindt.

In dat geval is het de beste keuze om een loodgieter in te schakelen voor de verstopte afvoer. Met professioneel gereedschap zal de loodgieter uw gootsteen ontstoppen in een mum van tijd en kunt u weer volop van uw keuken genieten!

verstopt riool / verstopte afvoer / riool ontstoppen

Een verstopt riool

Als het riool verstopt is, is het waarschijnlijk dat u op meerdere plekken in uw woning last krijgt van deze verstopping. Hierom is het belangrijk dat u hier snel een loodgieter bijhaalt. De loodgieter is in staat om met een camera het riool te inspecteren en zo de exacte locatie te vinden en de oorzaak vast te stellen. Op deze manier kan de loodgieter het verstopte riool snel verhelpen.

Een verstopping kan ook veroorzaakt zijn door een beschadiging. Dit kan door een verzakking, graafwerkzaamheden of een wortel van een boom die door het rioolstelsel groeit. Een loodgietersbedrijf heeft de middelen om een verstopte riolering te ontstoppen en een eventuele beschadiging te repareren.

Voor een Vaste Prijs van Uw Verstopping af!

Bij Loodgieter-randstad.nl kunt u uw verstopping laten verhelpen voor een vast bedrag! Wel zo makkelijk en eerlijk!

Binnen de vaste prijs zijn er dus geen onverwachte kosten en wordt alles voor u ontstopt! Daarnaast krijgt u er ook nog 8 weken garantie bij. Voor meer informatie kunt u terecht bij https://www.loodgieter-randstad.nl onder het kopje “verstoppingstarief”.

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google (300+ reviews)

Google Reviews

4,9

Loodgieter nodig?

verstopte afvoer

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in uw regio

U kunt onze loodgieters bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.