Loodgieter Breda

Google Reviews

4,9

Loodgieter Breda met spoed nodig?

Onder andere bekend van

trouw-logo

Loodgieter Breda nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Loodgieter Breda

Loodgieter-randstad.nl is een loodgieter in de omgeving van Breda met een team van zeer ervaren loodgieters. Door ons grote team van loodgieters is er altijd wel een loodgieter in de buurt van Breda. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn, vaak al binnen een half uur. Daarnaast bent u ook voor loodgieter-spoed klussen in Breda bij ons aan het juiste adres. Heeft u een loodgieter in Breda nodig? Bel dan nu met ons centrale nummer 076 204 5561.

Voor de 180.937 inwoners van Breda staan wij dag en nacht klaar voor verschillende soorten loodgietersklussen. Daarbij moet u denken aan cv-ketel, sanitair, badkamers, daken, gasleidingen, waterleidingen, zinkwerk, verstoppingen en riolering. Er is geen loodgietersklus die wij niet snel kunnen uitvoeren. Wat wij erg belangrijk vinden is snelheid, transparantie en een eerlijke prijs. Voor al deze factoren bent u bij loodgieter-randstad.nl aan het juiste adres!

Over ons

Loodgieter-Randstad.nl is een loodgietersbedrijf die actief is in de omgeving van Breda. Wij hanteren een 24/7 service en we zijn daarom dag en nacht beschikbaar voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan lekkage, verstopping of problemen met de centrale verwarming.

Onze loodgieters in Breda staan dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij snel ter plaatse (binnen een half uur) om de problemen goed, snel en professioneel te verhelpen.

U kunt onze loodgieters in Breda bereiken via ons servicenummer 076 204 5561. Bel dit nummer, maak direct een afspraak met een van onze loodgieters in Breda en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Onze loodgieters in Breda zijn beschikbaar voor onder andere de volgende klussen:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Rioolproblemen
  • CV problemen
  • Problemen met de ketel
  • Installaties & Reparaties

No cure, no pay service

Bij Loodgieter-Randstad.nl krijgt u eerlijke tarieven tegen een hoog kwalitatief werk. Wij zijn zo zeker van vakmanschap dat wij op no cure no pay basis kunnen werken (vraag voor de voorwaarden). Bent u benieuwd naar onze lage prijzen voor loodgieter werkzaamheden en lekkage-oplossende werkzaamheden? Bel dan met 076 204 5561. Wij zij u graag van dienst!

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze loodgietersdiensten.

078_voetbal
078_voetbal
19/06/2022
Wat een snelle en goede service, en dát in het weekend! Na enkele appjes en foto's toegestuurd te hebben werd er een afspraak met een monteur ingepland. De afgesproken (snelle) tijd werd gehaald, de lekkage was ook snel gevonden en daarna werd de reparatie vakkundig en netjes uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Stan o
Stan o
17/06/2022
Alex Burbea
Alex Burbea
17/06/2022
Super snel geholpen en was erg vriendelijk. Dat vind je niet overal zo snel. Bedankt! (Ging om een dak lek)
frits van Beukering
frits van Beukering
16/06/2022
Philstol
Philstol
16/06/2022
marcel van noort
marcel van noort
26/05/2022
mailpeterbos
mailpeterbos
25/05/2022
Fijn contact, snelle service, goede uitvoering!
Nick van Dam
Nick van Dam
24/05/2022
Wij hadden lekkage aan onze dakkapel, waarbij het water letterlijk naar binnen stroomde. Mo kon relatief snel komen en heeft toen een aantal scheuren in het lood gerepareerd. Helaas was de lekkage toen nog niet geheel verholpen en moest hij nog terugkomen. Probleem zat hem ook in de afvoer van de dakkapel. Ze zijn niet goedkoop, maar geven 7 jaar garantie op hun werkzaamheden. Dus ik weet dat ik altijd kan bellen als er op dezelfde plek weer lekkage ontstaat. Daarnaast was Mo erg vriendelijk en transparant. En de communicatie ging heel vlot. Bedankt heren! Ik kan weer verder met de zolder verbouwing. 👍🏻
Freezer
Freezer
23/05/2022
Arie Van Prooijen
Arie Van Prooijen
22/05/2022

Loodgieter-randstad is dé erkende loodgieter in Breda

Loodgieter-Randstad heeft al meer dan 48 jaar ervaring binnen het Loodgietersvak. Dat maakt ons de ideale loodgieter in Breda om te bellen wanneer u last heeft van bijvoorbeeld een lekkage, verstopping of gaslek.

Bij Loodgieter-Randstad.nl leveren wij voor eerlijke tarieven kwalitatief zeer goed werk. Wij zijn zo zeker van vakmanschap dat wij op No Cure, No Pay basis werken (vraag voor de voorwaarden). Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen met uw loodgietersklus in Breda? Bel dan met Loodgieter Breda (076 204 5561). Wij zijn u graag van dienst!

Zoals al beschreven staat op deze pagina werken we dus vooral in de regio Breda. Wij werken ook in de kleinere dorpjes, iets buiten Breda. Uiteraard komen we in veel meer steden en gebieden rondom Breda. Twijfelt u of we ook bij u langs kunnen komen? Neem dan gerust contact op met onze Loodgieters uit Breda.

Loodgieter Breda nodig of bent u benieuwd of we u kunnen helpen? Bel ons dan gerust of neem contact op via onderstaande button.

Spoed-Loodgieter-Breda

Met spoed een Loodgieter in Breda nodig?

Onze loodgieters in Breda staan dus 24/7 beschikbaar voor uw vragen en problemen. Wij werken enkel met goed opgeleide, professionele vakmensen. Hierdoor kunnen wij 100% garantie geven op ons geleverde werk. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met 5 sterren!

Heeft u minder spoed met uw klus? U kunt natuurlijk altijd terecht bij onze reguliere loodgieters-service. Denk aan het verleggen of aanleggen van leidingen, renovaties of het vervangen van afvoersystemen. Maar ook het installeren en repareren van dakwerken, sanitair of cv-installaties. Daarnaast doen wij ook ketel onderhoud en het plaatsen en vervangen van complete cv installaties.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via het servicenummer 076 204 5561.

Waarom klanten voor loodgieter Breda kiezen

Dit zijn de meest-voorkomende redenen waarom klanten voor ons kiezen.

Loodgieter Breda met spoed nodig?

Heeft u een klus in Breda dat met spoed moet worden uitgevoerd? Wij helpen u graag verder. Wij staan binnen een half uur bij u in Breda voor de deur om uw probleem op te lossen! Wij kunnen u helpen met verschillende loodgietersklussen. Lees hieronder bijvoorbeeld hoe u een lekkage in huis kan voorkomen.

1. HET DAK EN DE DAKGOTEN ONDERHOUDEN EN CONTROLEREN

Eén van de belangrijkste klussen om een lekkage in huis te voorkomen is het schoonhouden van de dakgoten. Maak de goten zowel in het voorjaar als in het najaar schoon. Je hebt dan de meeste kans op een verstopping door afgevallen blad. Het water blijft in de dakgoot staan waardoor het een lekkage kan veroorzaken in je woning. Ook een dakinspectie is belangrijk.

Dit kun je mogelijk niet zelf maar laat je uitvoeren door een expert. Als eventuele schade aan het dak vroegtijdig wordt ontdekt, kun je een lekkage in huis heel makkelijk voorkomen. Let ook op de bomen die rondom de woning staan. Ook overhangende takken kunnen de dakpannen verschuiven waardoor er openingen en dus lekken ontstaan.

2. CONTROLEER DE KITRANDEN EN DE VOEGEN VAN HET SANITAIR

Hoe kun je een lekkage in huis voorkomen door het controleren van de kitranden en de voegen? Eigenlijk is dat heel logisch. Zowel de kit als de voeg zorgt ervoor dat er geen douche- of badwater kan doorsijpelen. Dat geldt uiteraard ook voor de kitnaden van het toilet, de gootsteen en de wasbak. Zowel de kitranden als de voegen worden na verloop van tijd poreus. Dat kan langzaam maar zeker een lekkage veroorzaken in de woning.

3. WITGOED APPARATUUR IN OPVANGBAKKEN PLAATSEN

Een wasmachine of een vaatwasser verbruikt per wasbeurt liters met water. Je wilt er niet aan denken wat er gebeurt wanneer er een scheurtje ontstaat. In de waterafvoer of een andere leiding. Dit kan al snel uitmonden in een flinke lekkage én schade aan jouw huis. Plaats witgoedapparatuur dat water verbruikt dus altijd in geschikte opvang- of lekbakken.

4. GA VOORZICHTIG OM MET EEN RIOOLVERSTOPPING

Ga je vaak zelf aan de slag om het riool te ontstoppen? Let dan goed op welke methode je daarvoor gebruikt als je een lekkage in huis wilt voorkomen. Gebruik in elk geval géén chemische producten om de afvoer of de riolering te ontstoppen. Deze vloeistoffen kunnen schade toebrengen aan het buizenstelsel. Dit met een flinke lekkage in huis als gevolg. Pas ook op met het gebruik van hogedrukreinigers en ontstoppingsveren. Doe dit met beleid. Gebruik water en soda als je zelf veilig je riool wilt ontstoppen. Lukt dat niet? Schakel dan de hulp in van een expert. Zo voorkom je meer schade aan het riool en lekkages in je woning.

5. LEIDINGEN EN BUITENKRANEN AFSLUITEN IN HET NAJAAR

In het najaar en in de winter hebben we buiten vrijwel geen water meer nodig. Sluit buitenkranen dus tijdig af. Doe dit voordat de vorstperiode aanbreekt. Daarmee kun je ernstige lekkages in huis voorkomen. Het water in de leidingen zet door de vrieskou uit.

Daardoor kunnen de waterleidingen eenvoudig openscheuren. Het gevolg? Een behoorlijke lekkage wanneer je de buitenkraan in het voorjaar weer opendraait. Ben je wel te laat geweest met het afsluiten van de kranen? Dan is het van belang dat je weet waar in huis de hoofdkraan zich bevindt. De kans op een flinke regendouche in huis is namelijk groot.

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze loodgietersdiensten.

078_voetbal
078_voetbal
19/06/2022
Wat een snelle en goede service, en dát in het weekend! Na enkele appjes en foto's toegestuurd te hebben werd er een afspraak met een monteur ingepland. De afgesproken (snelle) tijd werd gehaald, de lekkage was ook snel gevonden en daarna werd de reparatie vakkundig en netjes uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Stan o
Stan o
17/06/2022
Alex Burbea
Alex Burbea
17/06/2022
Super snel geholpen en was erg vriendelijk. Dat vind je niet overal zo snel. Bedankt! (Ging om een dak lek)
frits van Beukering
frits van Beukering
16/06/2022
Philstol
Philstol
16/06/2022
marcel van noort
marcel van noort
26/05/2022
mailpeterbos
mailpeterbos
25/05/2022
Fijn contact, snelle service, goede uitvoering!
Nick van Dam
Nick van Dam
24/05/2022
Wij hadden lekkage aan onze dakkapel, waarbij het water letterlijk naar binnen stroomde. Mo kon relatief snel komen en heeft toen een aantal scheuren in het lood gerepareerd. Helaas was de lekkage toen nog niet geheel verholpen en moest hij nog terugkomen. Probleem zat hem ook in de afvoer van de dakkapel. Ze zijn niet goedkoop, maar geven 7 jaar garantie op hun werkzaamheden. Dus ik weet dat ik altijd kan bellen als er op dezelfde plek weer lekkage ontstaat. Daarnaast was Mo erg vriendelijk en transparant. En de communicatie ging heel vlot. Bedankt heren! Ik kan weer verder met de zolder verbouwing. 👍🏻
Freezer
Freezer
23/05/2022
Arie Van Prooijen
Arie Van Prooijen
22/05/2022

Reviews

Mo Talbi en zijn compagnon hebben in zeer kort tijdsbestek top werk geleverd. Ivm nieuwe keuken moesten electra gas en water worden aangepast. Alles conform afspraak geregeld.
Leon Stormbroek
Een afspraak gemaakt met Mo Talbi. Mo is een aanpakker, duidelijk, transparant en ook nog eens gezellig. Hij denkt met je mee, legt zaken uit en werkt netjes (gaat goed om met je spullen in huis). Als je goed werk geleverd wilt krijgen en niet al te moeilijk bent betreft tijdsafpraken is Mo 100% een aanrader. Binnenkort bellen we voor de volgende klus.
Woudenberg
Tijdens het klussen aan het einde van de middag een waterleiding geraakt. Loodgieter Mo Talbi heeft dezelfde avond nog de kapotte leiding uitgegraven en gerepareerd, in een half uur! Top service, super vriendelijke gast!
Takkie
Wij hadden een probleem met onze cv ketel. Na diverse monteurs die geweest waren en het niet kunnen vinden, kwamen we bij Mo Talbi, hij had het met zijn expertise binnen een kwartier gevonden en het onderdeel is vervangen.
Cindy

Hulp nodig? bel of mail dan met onze loodgieters in Breda

U kunt onze loodgieters in Breda bereiken op onderstaand telefoonnummer. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een mail of whatsapp-bericht sturen.

Telefoon

076 204 5561

Bel nu met Loodgieter Breda

DutchEnglish